Wat onze leden zeggen:

“Ik ben lid sinds 2012. Was eerst even wennen, ik heb meer dan 15 jaar niet meer gevoetbald en joggen over de duinen heen was ook een uitdaging in het begin. Maar nu kan ik mijn week moeilijk zonder de trimclub voorstellen. Ik vind de sfeer zeer gezellig, zowel op het veld als in de kleedkamer en sociaal. De brede leeftijdsgroep en aanwezigheid van een paar expats ervaar ik als plus.”

Valer M. (42)


“Joining Trimclub Laan van Poot was the second best move I made after moving to Holland. The pleasure in motion that I have experienced over the last 15 years as a member of this very friendly club has kept me fit in mind and body. All the guys show great respect for each other and they all speak English well too.”

Jonathan (50)


“Ik ben zelf reeds meer dan 43 jaar lid van deze club, uniek in zijn soort. Niets moet, alles kan, presteren op je eigen niveau en toch uitgedaagd worden, waar maak je dat nog mee? Een vriendenclub of een club met vrienden, ervaar het zelf maar. Geen of weinig conditie? Het komt vanzelf, ook ik begon eens zo. En nu? Ik zou het je graag persoonlijk willen vertellen, dit met je delen. Als coach ben ik er in principe iedere dinsdag en zaterdag, weer of geen weer. Ben je eenmaal lid? Er is maar 1 risico: dat je nooit meer weggaat. Ik spreek uit ervaring.”

Rob K. (64)


“Hallo, ik ben Johan (56) en sinds 2010 lid van de trimclub. Ik ben via mijn buurman in contact met de trimclub gekomen. In het begin was het meer een idee om een keertje mee te doen, rustig aan kijken en dan wel zien wat er van komt. Hoewel ik wel vond dat ik zelf wat aan mij conditie en gezondheid moest gaan doen. Ik had wel wat kilootjes in de loop der jaren er bij gekregen. De eerste indruk was meteen: OKE. Prima mensen en geinteresseerd in een nieuw lid. Daarbij komt dat ik in zijn geheel geen loper was. Daar werd goed en, hoewel het een amateurclub is, zeer vakkundig op in gespeeld. Ik kreeg een persoonlijke “meeloper” die mij goed in de gaten hield en aanwijzigingen gaf over looptechniek. Na het lopen spelen we altijd een potje voetbal, daar was ik eigenlijk voorgekomen. Heerlijk om met elkaar tegen een balletje te trappen en op ons niveau fanatiek proberen te winnen. Na het sportieve deel van de ochtend is er altijd gezamelijk een kopje koffie en even een moment van bijpraten met de bekende kleedkamer humor. In de loop der jaren is de trimclub een begrip geworden welke ik zeker niet meer wil missen. Ik probeer als het even kan de zaterdagochtend vrij te houden om te gaan trimmen. En weet je, ik vind zelfs het lopen leuk.”